Blev ett par böcker till…

Fick ett par brev/paket från Amazon i lådan igår, kostat på mig ytterligare böcker om plastsmycken. Visserligen finns det otroligt mycket att hitta på nätet men jag är för mycket boknörd för att inte också skaffa mig ett referensbibliotek.

Den första, Plastic jewelry, är en bok med mängder av bilder och prisuppgifter. Den är uppdaterad 2013 så den har några år på nacken men ger ändå en bild av nivån. Men framför allt – bilder, bilder, bilder.20160312_095501

Nästa bok, 20th Century Plastic Jewelry, är i mångt och mycket också en ”bilderbok”. Även denna innehåller prisuppgifter men eftersom den har betydligt fler år på nacken än den andra (2007) så är de kanske inte så värdefulla utan även här är det bilder och materialuppgifter som är behållningen.20160312_095511

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s