Min samling av plastsmycken

Extremt nöjd med min senaste auktionsvinst, ett arkivskåp. Tror att det ska passa perfekt mellan skrivbordet och bokhyllorna och kunna innehålla min samling äldre plastsmycken. Äntligen kanske jag ska kunna få lite ordning och reda på samlingen och kunna katalogisera den ordentligt, lite i taget, åtminstone får jag lite översikt och inte bara i påsar och askar i garderoben…

Nu återstår det ”bara” att få hem den från auktions firman på något sätt. Jag får se hur tung den är, om jag fixar det själv eller om jag behöver assistans av någon som är bättre på att bära än vad jag är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s