Fyller på Tradera

Idag fyller jag på min butik på Tradera med lite vintage-smycken, bla ovanstående vackra strass-örhängen.

Har också lagt ut detta vackra set med halsband, brosch och clips-örhängen. Tyvärr (mer regel än undantag) så har det ingen märkning men jag har sett liknande från 50-talet så jag skulle gissa att det är från den tiden. Ser lite för nytt ut men det lurar jag mig på ibland, även det som är riktigt gammalt/antikt kan se otroligt nytt och modernt ut.

Allt jag har ute till försäljning hittar du via en länk under rubriken Försäljningsställen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s