Varje dag lär man sig något nytt

Det roliga med att börja ägna sig lite mer åt vintage- och retrosmycken är att man lär sig nya saker hela tiden.

Igår skulle jag lägga ut en brosch till försäljning som jag upptäckte saknade en pärla. Då började jag leta för att se om den var värd att laga eller om jag skulle lägga den i ”göra något annat med”-högen.

Den var märkt med JKL och jag vet att jag har tidigare haft något smycke med den beteckningen men inte hittat vad den märkningen stod för.2016-01-05 11.45.33

Men så helt plötsligt hittade jag en liknande och insåg att märkligt nog så står det för Kenneth Jay Lane. En liknande brosch bars till och med av Jackie Kennedy!Jackie_Starfish_PDP_2

Nu är det tyvärr så att min brosch är betydligt senare, syns på baksidan, men kanske ändå kan vara värt en liten slant i alla fall – mycket nog för att vara värt att försöka hitta den guldpärla som saknas på den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s