Fyller på butiken…

Innan julstöket tar vid tänkte jag få ett antal vintagesmycken (och lite annat) utlagt i butiken på Tradera. Julruschen på Tradera börjar väl gå mot sitt slut men jag hoppas folk sitter hemma och surfar under julen.

Länk till butiken hittar du under rubriken försäljningsställen. Jag tänker mig också att börja samla, lite mer ordentligt, de smycken jag lägger ut och den information jag har hittat/kunnat under rubriken vintagesmycken. Hittills har jag bara lagt upp bilder lite sporadiskt. ..

Upptäckte igår att de fått ordning på det där med loggar till butiken så nu ligger den där också. Känner mig rätt nöjd med hela upplägget, ska bara lära mig deras sk säljverktyg lite bättre. Trögt tycker jag men det kanske kräver bättre datakapacitet än vad jag har? Ska nog kolla det en dag, de är otroligt hjälpsamma på Tradera. De har en bra chatt där de svarar direkt och hjälper till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s