Sortering pågår…

Efter ett par veckors sviter efter julmarknaden har jag börjat på med mina vintagesmycken. Har blivit lite eftersatt eftersom julmarknaden har tagit all energi under en rätt lång period.

Har haft en låda stående rätt länge, osorterad, som det börjar bli dags att sortera upp. Innehållet i lådan består av inropat parti bijouterier från auctionet.com och fyndat på loppisar. Jag börjar alltid med att sortera upp i fyra högar, säljas, användas i min egen smyckestillverkning,  min samling plastsmycken och till sist lagas.2015-12-13 16.56.24

Nästa steg är sedan att ta hand om det som ska säljas, eventuellt tvätta, leta stämplar och sedan fotografera. Därefter ut på Tradera.

När jag tagit hand om detta ska jag – äntligen – försöka ta itu med samlingen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s