Lite vintage/retrosmycken på Tradera

Igår fyllde jag på lite vintage/retrosmycken på Tradera igen. Bland annat ett oerhört vackert gammalt pärlemorhalsband och en silverbrosch. Och en del annat som du hittar här http://gamla.tradera.com/MyTradera/Seller.aspx?filter=0&taskBarLink=SaljerClick

Ingen av dessa har jag lyckats åldersbestämma, ingen av dem har några riktiga kännemärken.

Silverbrosch med turkos
Silverbrosch med turkos

Broschen är en silverbrosch med märkning, den är märkt 925 ISRAEL. 925 är sterlingsilver men jag har inte någonstans lyckats hitta vad märkningen ISRAEL står för. Är den gjord där? Eller är det en formgivare? Eller vad står det för?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s