Resultatet av min lila dag

Som det ofta blir när jag sitter och skapar så blir inte alltid resultatet som jag hade tänkt från början. Jag kan börja med en ganska klar idé men under resans gång så fortsätter huvudet att snurra och då kommer nya glada idéer – eller ibland blev det helt enkelt inte bra så jag får börja om.

Den här gången började jag på ett halsband och hade gjort det nästan klart när jag ångrade mig… Så halsbandet blev istället två, ett halsband och ett par örhängen. Inte alls samma stil så de hör inte ihop, så kan det också bli!

Lila halsband
Lila halsband
Lila knappörhängen
Lila knappörhängen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s