Smycken med lite 50-talskänsla

Äntligen har jag kunnat sätta mig lite med mina egna smycken, varit så mycket annat ett tag. Just idag ägnar jag mig åt att göra om ett halsband som jag inte tyckte blev så bra. Men efter ”omgörningen ” blev jag mer nöjd med det. Halsbandet är skapat från ett par gamla clipsörhängen, ett söndrigt armband och diverse gamla pärlor från söndriga halsband. Fortfarande har jag inte kunnat ta några före och efter-foton men snart är jag nog ikapp med det som ligger och jag kan börja på något helt, totalt nytt.

Halsband i rött och vitt
Halsband i rött och vitt

Gjort ett armband i samma stil, också detta är gjort av gamla clipsörhängen och ett söndrigt armband. Hör inte alls ihop men jag tycker båda ger lite vintage/retrovibbar från 50-talet. Kanske inte så lustigt, delarna kommer nog de flesta från det årtiondet.

Armband i rött och vitt
Armband i rött och vitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s