Armband och brosch vintage

Fyndade i mina gömmor det här underbara armbandet och broschen. Jag tror att det är målat, inte emaljerat, men det finns tyvärr inga stämplar eller något annat som kan leda in mig på årtionde. Men skam den som ger sig, jag letade runt bland vintagesajter och lyckades till slut hitta lite liknande armband och de var alla från 50/60-talet så då får min gissning bli det. Fint är det i alla fall… Ligger ute på tradera här http://www.tradera.com/item/240104/228488944/vackert-armband-i-gult-orange-plus-brosch-vintage-retro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s