Lådan med påbörjat kallar…

 

Idag har jag äntligen fått fram mina påbörjade projekt och min arbetsbricka. Har varit lite mycket annat ett tag så mitt egna skapande har fått stå lite på undantag. Hittade ett hänge jag påbörjat och en väldigt gammal brosch som tappat en sten.

Knapp och brosch, påbörjat
Knapp och brosch, påbörjat

De där kan nog gifta sig tror jag. Först måste jag få på en sten på broschen. Stenen jag hittat är inte riktigt lika gammal som de på broschen men fungerar i alla fall riktigt bra. Broschen passar perfekt ovanpå den metallfärgade knappen som jag redan innan limmat på den svarta knapp som är underst.

Smycken i spänn
Smycken i spänn

Nu är det limmat och klart, måste ligga i spänn ett tag för att det ska fästa ordentligt. Fortsättning följer….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s