Stickorna kommit fram…

Det var sååå längesedan jag stickade eller virkade något men nu när vi har fått en bebis till i familjen så var jag ju ”tvungen” att försöka göra något.

Min vana trogen så hittade jag ett mönster som jag sen inte riktigt följde. Hittar alltid på någon egen variant om jag tycker mönstret är för bökigt eller helt enkelt bara tråkigt.

Tyvärr har jag aldrig lärt mig räkna ut storlek så jag måste ha ett mönster att utgå ifrån så jag får antalet maskor rätt, längder och sånt, men resten hittar jag på… Problemet är att jag aldrig noterar hur jag gör så jag kan aldrig göra en till likadan – men det kanske är tur det, vad vet jag.

Visste inte riktigt hur jag skulle få till knäppningen, ska ju vara enkelt för bebismamman att knäppa. Provade mig fram med lite olika varianter men en lösning med en hög knapp och en elastisk tråd med ögla blev det till slut. Är rätt nöjd med den varianten, den tror jag bebismamman gillar.

Det är väl inte det finaste jag stickat, man blir ju tyvärr lite ringrostig när man inte stickat på länge, men bebisar växer då fort så det gör kanske inte så mycket. Jag får sticka något större nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s