Idag är det julafton!

Idag är det julafton – i alla fall för en nörd som jag! Just varit och hämtat en låda från Auctionet innehållande blandade bijouterier jag ropat in. Där ska, förhoppningsvis, finnas lite till min samling men också lite annat smått och gott. Sådant som jag gör nya smycken av, som jag säljer och kanske någon present?

Att öppna en sådan låda och dyka ner i, och inte alls veta vad man hittar, triggar verkligen igångskattjakts-genen. När jag nu inte kan vara på bokmässa (som jag väldigt gärna hade varit) så är detta ett rätt fullgott alternativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s