Lite till samlingen

Nackdelen – och samtidigt fördelen – med att samla äldre plastsmycken är att det finns mycket roligt där ute! Jag har heller inte kommit dithän än med min samling att jag har siktat in mig på något särskilt utan mitt samlande är ännu så länge rätt brett.

Nu när min städvecka är över och vädret dessutom ska vara lite sämre några dagar så kanske jag äntligen kan komma igång med kategoriseringen också. Det säger jag jämnt och alltid kommer det något emellan, suck.

Så, det blev lite till samlingen den här veckan också… Måste erkänna att jag är extremt svag för plastörhängen från 50/60-tal. Min tuffa mamma hade sådana och för mig är de för alltid förknippat med goda minnen från barndomen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s