Städar studion/verkstan

Idag kände jag mig tvungen att rensa/städa lite i verkstan… Till en viss gräns fungerar ett kreativt kaos men när den gränsen är passerad får jag ingen inspiration alls, då ser jag bara röran! Så då är det bara att bita ihop och börja sortera och lägga tillbaka i de olika lådor/burkar där de har sin hemvist – trist men nödvändigt. Så börjar jag om igen tills nästa städanfall kommer 😊!

Hittat ett så otroligt vackert art deco-halsband där kedjan har gått sönder, hade ”försvunnit” bland allt annat. Får se om jag enbart ska ge det en ny kedja eller göra något annat med det. För vackert för att inte rädda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s