Nu kan jag göra fina, jämna ”öglepinnar”!

Idag testar jag ett nytt verktyg för smycketillverkning jag har kostat på mig. Tog en liten stund innan jag klurade ut exakt hur jag skulle göra men sen. Helt underbart, fina runda ögonpins/öglepinnar (eller vad man nu vill kalla dem) varje gång! Och just den delen som både är lite tråkig och lite knepig att göra snyggt – riktigt, riktigt nöjd. Den var lite dyr, ca 250 kr, men värd varenda krona! Jag köpte den från England men det finns säkert liknande här också, jag lyckades bara inte hitta någon eftersom jag inte riktigt visste vad verktyget hette på svenska…

Man bara sätter/lägger in en pin horisontellt, börjar trycka ihop och – voila’ – ut kommer en färdig ögla, avklippt och klar.

Pin looper, steg 1
Pin looper, steg 1
Pin looper, steg 2
Pin looper, steg 2
Pin looper, steg 3
Pin looper, steg 3
Färdig ögonpin
Färdig ögonpin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s