Ett vintagehalsband gifter sig med hjärtat

Har ett fint äldre halsband av glaspärlor  (tror jag i alla fall, skulle kunna vara bergkristall eller något liknande också) med ett vackert lås som jag var sugen att ”gifta ihop” med något mer. Halsbandet är gammalt, tittar jag på låset så gissar jag 40/50-tal, men rätt bedagat och lite omodernt idag. Pärlorna ser lite blå ut på bilderna men de är genomskinliga.

Lås halsband glaspärlor med hjärta
Lås halsband glaspärlor med hjärta

Har resterna av ett gammalt halsband med hjärtan i någon slags silverfärgad metall som jag trodde skulle bli fin ihop med halsbandet – och det blev det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s