Insats för framtiden…

Idag har jag gjort en insats för framtiden… Jag har köpt en knyppeldyna!

Det har stått en knyppeldyna till salu på Erikshjälpen rätt länge, den har hamnat längre och längre in i ett hörn. Jag har tänkt flera gånger att jag kanske skulle köpa den? Jag vurmar för textila hantverk, särskilt de lite bortglömda. Jag har faktiskt kunnat knyppla, var till och med rätt duktig, och tänkte kanske, kanske. Men varje gång har jag ändå gått därifrån och tänkt, jag kommer aldrig att knyppla ändå. Den var fin, komplett med extragrejer, plasthuva och allt.

2016-12-07-11-16-35

Men nu hade de väl nästan gett upp på Erikshjälpen så de hade sänkt priset till 50 kr och då kände jag bara – nu får den faktiskt följa med hem. Kanske jag aldrig knypplar men jag räddar i alla fall ett gammalt fint textilt hantverk till eftervärlden. Nu ska jag leta upp en knyppeldyna och komplettera den med.

Känner mig rätt nöjd med denna insats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s