Stickorna varit igång

Nu  har det blivit lite stickat, innan det blivit för mycket vår… En kofta som jag stickat i ett stycke på rundsticka med hål för ärmen och sedan ärm påstickad.  Bara stickat i ett väldigt enkelt mönster för bubbeleffekt, varannan avig, varannan rät och nästa varv tvärt om. Har inte använt något specifikt mönster, har plockat lite men grundstommen är plockad från Ballade Drops design, Drops design .

Mössan har jag bara stickat på fri hand och provat mig fram, den är till mig själv så jag har helt enkelt provat på mig och lagt upp och minskat utefter eget huvud (!?).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s