Lite ordning och reda

Plockade undan/ihop lite i verkstan inför julstädningen så det gick att damma. Kom på att jag skulle passa på nu att få lite ordning och reda på alla mina lösa delar, mycket småprylar blir det ju…

Ropade in in en så himla smart grej på auctionet.com, de sålde efter ett nerlagt urmakeri och då ropade jag in den här snurran med fack för småprylar. Den var full med småprylar för urmakeri men det har jag tömt över i påsar och ska lägga ut på Tradera och ska jag fylla den med alla små ringar, pinnar, lås och allt smått jag hanterar när jag gör mina smycken – och lagar vintagesmycken.

Det tror jag kommer att bli bra, så frigör jag lite mer lådor så jag kan lägga mina broscher lite bättre och åtkomligare. Lite ordning och reda så här inför nytt år känns bra!

Smyckedetalj-snurra
Smyckedetalj-snurra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s