Testar Ebay

Tänkt så länge att jag skulle testa att sälja på Ebay, inte istället för Tradera utan som ett komplement när jag tror att smycket snarare har en kundkrets utanför Sveriges gränser än inom. Även om Tradera har alternativet ”sälja i hela världen” bygger ju det på att personerna i fråga kan svenska…

Jag hittade ett halsband i glas som jag inte alls begrep vad det var och i mitt tycke rätt speciellt men när jag började söka mig fram insåg jag att det var en rätt ovanlig typ av något som kallas Egyptian revival och som är från 20-30-talet! Och som de dessutom tog rätt bra betalt för på Ebay.

Egyptian revival
Egyptian revival

Så nu gör jag slag i saken, jag lägger ut det på Ebay och ser vad som händer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s