Julmarknaden närmar sig…

Boka in redan nu! Det går så fort nu till julmarknaden fast jag tyckt att den var så långt bort… Så nu börjar det bli dags att provbygga bord och gå igenom de smycken jag har och se om och i så fall hur mycket jag behöver komplettera med. Men det är roliga frågor!

Mitt enda bekymmer är bemanningen, jag har två avbytare men det är ju lite dåligt för två dagar. Men jag får väl ta med mig min yogamatta och lägga mig bakom med jämna mellanrum, fast jag skulle hellre vilja kunna gå hem men det får helt enkelt lösa sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s