Stickat ett linne inför sommaren

Ett stickat linne trodde jag att jag snart skulle få glädje av… Nu känner jag mig inte lika säker efter den här tråkiga, kalla och regniga inledningen på våren! Men hoppet är ju det sista som överger en sägs det.

Letade bland mina restgarner och fick ihop rött, blått och vitt av samma bomullsgarn. Sedan har jag faktiskt bara ”hittat på” resten. Jag stickade en bred resår upp till under bysten, slätstickning resten. Får mönster ändå eftersom garnet jag använt är struktur på. Axelbanden är fästa i ryggen och inte uppe på axeln för att inte få höjd där. Därefter jag virkat en kant runt halsringning och ärmhål.

Virkad kant på linne
Virkad kant på linne

Tyckte att den blev lite tight så jag la till en ”revär” i sidorna som jag stickat på så att säga andra hållet.

Revär på linne
Revär på linne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s