Ett ”återbrukat” vintagehalsband

Senaste mödorna resulterade i ett halsband tillverkat av en rätt stor brosch i lilarosa toner som saknade en pärla/bit i mitten och två halsband, ett där låset hade gått sönder och ett där jag bara hade pärlorna.

Jag började med att fixa till broschen, som pärla i mitten hittade jag en fin pärla med rosmönster i ljust lilarosa som jag tyckte blev väldigt fin till.

Brosch till halsband
Brosch till halsband

Sedan plockade jag fram lite halsband och pärlor som jag trodde skulle fungera med färgerna, bla ett halsband där jag egentligen bara hade tänkt mig att byta lås… men jag tyckte det blev så fint till så jag ”offrade” det. Så dök jag ner i burken med blandade gamla pärlor för att hitta några lite mindre pärlor också för att ge halsbandet lite mer liv.

Rätt nöjd med slutresultatet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s