Testar min nya arm…

Tack snälla Daniel på Åhlens i Växjö för armen!

Något jag inte är speciellt bra på är att fotografera mina smycken. Jag försöker men ibland är det svårt att få det att se fint ut och att få rätt färger.

Har i alla fall skaffat mig en ”ljuslåda”, då blev det bättre. Försöker också skapa mer känsla i bilderna.  En kompis tyckte att jag skulle prova en en arm istället för de risfyllda handskar jag har haft för att fota armband, alltså en skyltdockearm.

Men var får man tag i en skyltdockearm? Jo, jag mejlade till Åhlens och frågade om de hade någon söndrig/ful som jag skulle kunna köpa. Och hör och häpna – de hade de! Och dessutom fick jag den gratis!

Skyltdockearm från Åhlens
Skyltdockearm från Åhlens

Nu har armen fått en handske på sig, testar mig fram lite…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s