Dagens byggprojekt – eller plockepinn?

Köpt ett stort skåp eller vad jag ska kalla det, det har varit till att ha trådrullar i butik. Jag har köpt det för att jag tänkte att det skulle vara perfekt sätt att förvara mina smycken i.

Men – tyvärr hade det gett sig i transporten, troligtvis inte helt förstört men kräver en insats med lim och att försöka få ihop alla delarna igen. Får jag bara ihop det tror jag det blir perfekt som smyckeförvaring. Men vi får se vad försäkringsbolaget säger…

Skadat skåp
Skadat skåp
Skadat skåp 2
Skadat skåp 2

Ingen skugga på killen som sålde det, han hade packat det bra/väl, men Bussgods ska jag aldrig använda! De kan inte ha hanterat det särskilt väl och dessutom var de inte särskilt tjänstvilliga eller smidiga när de skickade runt mig för att hämta på olika ställen… för att till slut hamna på ett helt hopplöst utlämningsställe. Inte så mycket som en ursäkt och de visste heller inte riktigt från början vart det tagit vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s