Virkad ljuslykta

Har sett så många bilder på fina virkade ljuslyktor där man virkar som ett överdrag till glasburkar men inte hittat något jag tyckte var fint förrän nu. Det här tyckte jag var stilrent och fint – och enkelt, du hittar mönstret här http://ianyckelpiga.blogspot.se/2011/01/monster-till-ljuslyktor.html.

Jag gjorde inte botten exakt enligt beskrivning eftersom jag använde en fyrkantig glasburk men på sidorna följde jag mönstret.

Syrran hittade en roligt bild med ugglor, Katrins ugglor

jag har också hittat ett antal andra bilder/mönster jag ska testa, bla den här Virkad ljuslykta 1

tyckte jag också var stilren och enkel. Tänkte att om jag bara kommer på tekniken kan jag räkna ut själv efter en bild och måste inte nödvändigtvis ha ett mönster. Eller göra som jag brukar – hitta på lite själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s