Roar mig med ett gammalt tangentbord…

Vad kan man göra av en gammal slipsnål som tappat sin utsmyckning? Och vad kan man göra med ett gammalt tangentbord som ingen längre använder?

slipsnål och tangent
slipsnål och tangent
Slipsnål och tangent
Slipsnål och tangent

Har haft städvecka och då orkar jag inget annat men nu är jag klar och kan äntligen återvända till min kreativa verkstad.

Min bror jobbar inom datavärlden och jag har länge tänkt jag skulle försöka göra något till honom med någon slags datainriktning – och vips kom idén för mig, varför inte använda tangenter från ett gammalt tangentbord som bokstäver? Letade fram ett par slipsnålar, en gammal som tappat sin utsmyckning och en ny som är gjord för att själv sätta dit något (från Panduro). Och en av dem har jag i alla fall klar, den blev rätt kul tycker jag!

Slipsnål med tangent till bror
Slipsnål med tangent till bror

Tänker att jag också kan göra både armband, halsband och örhängen av det här men vi får se…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s