Blev en ny kamera till slut!

Blev trött på att jag tog så dåliga bilder på mina smycken (jag vill ju göra dem rättvisa) så på födelsedagen blev det en ny digital systemkamera. Nu ska jag bara lära mig att hantera den också…

Så gäller det ju inte bara att lära sig ta kort, jag måste lära mig om belysning också. Men eftersom jag har en systerdotter som just gått kurs och ett par goda vänner som är duktiga på fotografera så ska jag väl få till det vad det lider hoppas jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s