Annandag påsk – bästa dagen för Tradera?

Läste någonstans att annandag Påsk var en av de största försäljningsdagarna på Blocket och av det drog jag slutsatsen att det borde vara likadant för Tradera. Så de senaste dagarna har jag inte ägnat mig åt mina smycken alls utan dykt ner i lite lådor och passat på att lägga ut allt möjligt som jag hoppas någon annan vill ha (jag vill då inte ha det längre…)

Så nu är det bara att hålla tummarna för att det jag inte gillar längre gillas av någon annan. Det är ju det som är roligt med all form av ”återvinning”, det jag inte vill ha kan någon annan bli jätteglad för!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s