Lite omgjorda vintageörhängen

Idag försöker jag ägna mig åt att lägga ut lite av mina omgjorda örhängen på Tradera. Mer eller mindre ålder, mer eller mindre omskapade. En del kanske jag bara lagat, andra helt omgjorda från delar av söndriga armband/halsband. Jag gjorde dessa i höstas till julmarknaden och sedan har de legat nerpackade. Tyvärr har jag därför inte några före och efter-bilder, bara det slutliga resultatet. På Tradera; http://www.tradera.com/profile/items/3577915/helenshorna.

Örhängen, silverfärgade med blommönster
Örhängen, silverfärgade med blommönster
Örhängen i svart och strass
Örhängen i svart och strass
Mässingsfärgade örhängen
Mässingsfärgade örhängen
Gräddvita örhängen
Gräddvita örhängen
Örhängen, svart med silver
Örhängen, svart med silver
Örhängen, hjärtan, från ett armband.
Örhängen, hjärtan, från ett armband.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s