Så börjar jag om….

När jag gått och tittat på min låda blev jag mer och mer missnöjd, det blev inte bra. När dessutom fler än jag tyckte att mina smycken (är ju trots allt de som är ”huvudpersoner”)  alldeles försvann utan bakgrunden tog all plats – ja, då är det bara att bita i det sura äpplet och börja om!

Måste helt enkelt hitta neutralare bakgrund och försöka få fram retrokänslan på något annat sätt.  Fått ett par bra tips (tack Maggan och Helen) som jag ska fundera på. Det ena är att försöka hitta en retrotapet som bakgrund, det andra att ställa dit tex en gammal kaffekopp eller fler gamla prylar som jag kan lägga/hänga på.

Det får bli nytt besök på Kupan och Erikshjälpen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s