Börjar dra ihop sig till utställningen

Det börjar snart dra ihop sig till inlämning (24 mars) till utställningen ”Händer som skapar” på Kulturparken Småland. Har inte riktigt haft någon inspiration, kört fast lite på hur jag skulle ge mig på det. Jag (vi alla) fick en vit låda som står mig fritt att fylla. Men igår såg jag en bild (Pinterest, var annars?) som fick igång mig. Det var egentligen en bild på smyckeförvaring i hemmet men det gav mig en idé, jag ska inreda lådan som en ”vägg” där jag har hängt upp smycken – det tror jag funkar. Då kan jag också använda en del av de smycken jag redan gjort och behöver inte hitta på något specifikt för detta.

Frågan är bara – ska jag låta väggarna i lådan vara vita? Hade en ide om att använda gamla reklambilder men nu kanske jag snarare ska använda något tapetaktigt om jag ska skapa illusionen av en vägg? Får nog dyka ner i förrådet idag och se vad jag kan komma upp med. Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s