Sticker emellan med lite dockkläder

Jag har ett syskonbarnbarn (jag är gammelfaster minsann, låter som jag är 92!) som snart fyller år. Hon fick en Skrållan-docka i julklapp så jag tänkte att lite kläder till dockan borde vara poppis! Inte helt enkelt att hitta mönster att sticka eller virka men till slut hittade jag ett jättebra mönster här http://media.jarbo.se/patterns/pdf/90209_low.pdf.

I vanlig ordning gjorde jag lite som jag tyckte eftersom jag använde restgarner men resultatet blev rätt bra! Nu saknar jag bara en dragkedja men jag hoppas kunna hitta en på Erikshjälpen eller Kupan, de har rätt ofta i udda färger. Helst vill jag ha tag i en i ung samma färg som det oranga garnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s