Om mig

Livet tog en ny vändning, jag kan inte sitta eller stå mer än en stund i taget och har ständig värk, så jag bestämde mig för att det jag kan göra i alla fall skulle vara roligt.

Inget ont som inte har något gott med sig, jag insåg att en god smärtlindrare var att kunna sjunka in i något skapande/kreativt och hittade därgenom tillbaka till min kreativitet och mitt hantverkande. Nu är snarare problemet att jag inte rent fysiskt kan göra allt jag kommer på och vill.

Det jag tycker är roligt är massor av saker men smycken och hantverk i olika former tillhör det som ligger högt på listan.

Jag samlar äldre plastsmycken och håller igång huvudet med att försöka lära mig så mycket som möjligt, både om äldre plast och äldre smycken. Läsa och studera smycken närmare går ju utmärkt att göra liggande på soffan och blogga går ju också att göra liggande när man använder en platta.

Virka, sticka och sy går utmärkt att göra halvliggande, skriver och läser gör jag liggande så det är när jag gör mina egna smycken som jag måste sitta lite. Det går utmärkt att göra lite då och då, jag har det alltid framme i mitt ”lekrum” som jag kallar det. Sedan är det min fysiska status som avgör, ibland kan det gå långa perioder när det inte fungerar, sedan har jag en bättre period…

Jag läser också mycket och löser korsord, vem vet, det kanske smyger sig in något lästips också emellanåt.

Bra dagar skriver jag, dåliga dagar inte – det här är INTE en blogg om mina problem utan om mina glädjeämnen!

2 reaktioner på ”Om mig

  1. Hejsan! Hittade ett par glasögon på trader som jg jättegärna vill köpa. Jag har tyvärr inte tradera och undrar om du kan sälja dem till mig ändå?

    Med vänlig hälsning,
    Fredrik

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s